Nosaltres

Nosotros

En Àgora perruqueria, ens basem a oferir-te la màxima qualitat juntament amb el millor servei

La Pelu, Filosofia

Estem convençuts, que són dos dels pilars fonamentals per assegurar el futur, per això treballem amb les millors marques i productes. Posem la nostra màxima obstinació per oferir-te un servei personalitzat, aportant el millor de la nostra dilatada experiència professional al món de la perruqueria, adaptant-nos a les necessitats específiques que cada client i clienta necessiten, perquè el resultat final, sigui plenament satisfactori i torni a visitar-nos.

Ens trobem en la carretera Marina 44, en un dels principals eixos comercials de la ciutat, just enfront de les famoses estàtues , escultura de Teresa Ribera………..Cami de la fàbrica , inaugurada en 2010 en homenatge als treballadors i treballadores del Prat, que amb el seu treball i la seva lluita, van contribuir, tant a aconseguir uns drets laborals i condicions de treball dignes, com al desenvolupament i creixement del Prat.

Millorar dia a dia

No ens conformem, volem millorar cada dia, la nostra filosofia de treball comporta mantenir i millorar permanentment els nostres principis  de qualitat i servei a la nostra clientela.

Per aquest motiu assistim contínuament a esdeveniments com a cursos, demostracions, presentacions, o desfilades de moda on Redken té presència en els backstage, de les principals passarel·les, com la 080 de Barcelona.

Productes

Fidels a la nostra filosofia, optem per treballar des de l'inici de la nostra activitat, amb els millors recursos tant humans com a materials per garantir el resultat òptim final en tots i cadascun dels nostres treballs, per això Redken és l'aliat perfecte, no només per l'alta qualitat dels seus productes, sinó també per la capacitat d'innovació tecnològica, suport tècnic i assessorament contínuo, en constant adaptació a les necessitats de clients i professionals.
Ens encanta tractar el cabell, com es mereix, de forma exquisida i impecable.
Coneix més en www.redken.com.es
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat